O NAMA

ZAŠTO ODABRATI NAŠ HOSTEL

ATRAKTIVNA LOKACIJA I
KOMFORAN SMJEŠTAJ

Jajce Youth Hostel nalazi se u Jajcu, 200 metara od središta grada i nadaleko poznatog jajačkog vodopada, jednog od 12 najljepših u svijetu.

U sklopu objekta gostima su na raspolaganju bar, restoran, te besplatni bežični pristup internetu, kao i parkiralište.

U neposrednoj blizini Jajce Youth Hostela protiče smaragdno zelena rijeka Pliva, a dionica ceste ka Plivskim jezerima, u dužini od 4 kilometra idealna je za rekreaciju (šetnja, brzo hodanje, trčanje, biciklizam i sl.).

Preko puta hostela nalazi se hipermarket, što upotpunjuje cjelokupnu sliku boravka u našem objektu.

Glavni autobusni kolodvor udaljen je 200 metara, dok udaljnost do najbliže zračne luke u Banja Luci iznosi 66 km.

NA RASPOLAGANJU
VIŠE OD 80 KREVETA

 

Sve sobe jednostavno su namještene i sadrže mali prostor za sjedenje, ormar i vlastitu kupaonicu ili nude pristup zajedničkoj kupaonici s tušem. Pojedine sobe nude pogled na obližnju rijeku.

Recepcija hostela u ljetnom periodu otvorena je 24 sata dnevno, a u zimskom od 08:00 – 23:00h. Na raspolaganju su također vrt, zajednička kuhinja s dnevnim boravkom i TV-om, kao i skladište prtljage.

REZERVACIJA

RESTORAN
SALA ZA SASTANKE I DOGAĐAJE

Ugodan ambijent restorana u sklopu Youth Hostela idealan je za organiziranje različitih proslava, poput vjenčanja, krštenja i sl., ali i poslovnih sastanaka i domjenaka.

Restoran raspolaže sa 60 sjedećih mjesta, koja je moguće prilagoditi prema željama klijenata.

Profesionalna usluga i kvalitetna gastronomska ponuda dodatni su razlog da za Vaše privatne i poslovne događaje odaberete upravo naš restoran.

FOTO GALERIJA